Рапърът Кание Уест, който се представя с името Йе, и Тай Дола Сайн оглавяват класацията на "Билборд" за албуми със съвместния си проект Vultures 1, съобщи сайтът на изданието.

Още с дебюта си продукцията им заема челното място в чарта. Йе оглавява подреждането за единадесети път, а Тай Дола Сайн - за първи. Двамата за първи път работят заедно. От Vultures 1 са продадени 148 000 еквивалентни единици за отчетния период, пише БТА.

Албумът, който излезе на 10 февруари, включва 16 песни. Vultures 1 е достъпен чрез всички големи стрийминг платформи и се продава чрез водещи дигитални търговци на дребно, както и в официалния онлайн магазин на Йе. Физическите версии на албума на CD и винил се очаква да бъдат пуснати по-късно, а електронният магазин на Йе вече приема предварителни поръчки и за двете.

Втората позиция в Билборд 200 е за Ъшър и албума му Coming Home, от който са продадени 91 000 еквиваленти единици за отчетния период. За първи път изпълнителят успява да се изкачи толкова високо в подреждането. Интересът към албума на Ъшър значително се увеличи след участието му в шоуто на полувремето на финала на "Супербоул".

Ноа Каан със своя Stick Season е трети в чарта, като се изкачва две позиции спрямо миналата седмица. От албума са продадени 85 000 еквивалентни единици.

В челната петица на подреждането на "Билборд" място намират Морган Уолън с One Thing at a Timе, от който са продадени 64 000 еквивалентни единици за отчетния период, следван от Сиза със SOS. Певицата слиза с две места спрямо миналата седмица, като за отчетния период са продадени почти 51 000 еквивалентни единици.