Кание Уест се опитва да си върне съпругата си Ким Кардашиян. Последното му хрумване как да изрази този свой копнеж, беше романтичен жест за празника Свети Валентин. Той наскоро се раздели с Джулия Фокс и веднага след това изпрати камион с червени рози на съпругата си Ким, с която са в развод.

44-годишният рапър изпрати цветята, които можеха да се поберат само в ремаркето на пикап, а на него беше написано "намеренията ми са кристално ясни."

Жестът с цветята направи само няколко часа, след като публично обяви любовта си към Ким и техните деца. А това беше първият Свети Валентин, в който двамата са разделени.

Кардашиян отбеляза празника на влюбените с провокативни снимки по бански в профила си в Инстаграм, но по никакъв начин не отрази жеста на отчуждения си съпруг.

Звездата Ким Кардашиян подаде документи за развод на 19 февруари миналата година.

Кание Уест често трие всичките си постове в социалната мрежа Инстаграм, като сега там има 4 снимки, а една от тях е колаж от снимки на Ким и децата им, който е публикуван преди пет дни, а Кание е написал: "Господи, моля те, събери семейството ни отново заедно".

В понеделник Кание Уест сподели скрийншоти на текстови съобщения, изпратени му от съпругата му Ким Кардашиян, с молба да спре да излага на опасност настоящия ѝ приятел Пийт Дейвидсън с многобройните си публични изявления по негов адрес.

Той публикува поредица от скрийншоти на текстови съобщения от 41-годишната Кардашиян, в които тя му казва да спре, защото прави нещата още по-сложни за Пийт.