Кание Уест за пореден път е в центъра на скандала заради антисемитските си възгледи.

В клип, разпространен в социалните мрежи, се вижда как артистът пее вулгарен текст за жените еврейки. Във видеото се вижда и Крис Браун, който се забавлява на песента заедно с него.

"Кое е по-отвратително? Текстът на песента... Или фактът, че Кание Уест и Крис Браун, я намират за добра?", "Болни, мазохистични, антисемитски пичове", "Нека никога повече не правят музика", "Крис Браун - насилник, а Кание Уест - психопат и нарцисист", гласят повечето коментари.

Други наричат проявата "повече от отвратителна". Уви, не е първия път за Кание да излага политическите си пристрастия и именно тази искреност накара "Adidas" и "Balenciaga" да прекъснат договорите си с него. В интервютата си той изглежда не се притеснява от позицията си. "Абсолютно не съжалявам за нищо", бе казал веднъж пред водещия Пиърс Морган.

Антисемитските изказвания на Уест доведоха до падането на документалния му филм и до спирането на продажбата на продукти "Yeezy "от няколко търговци на дребно, информира "Page Six". Междувременно 34-годишният Браун продължава да трупа биография, пълна със съдебни проблеми. Припомняме, че той бе обвинен в тормоз на няколко от вече бившите си приятелки, една от тях - Риана.