Кание Уест чувствал, че е готов да се завърне триумфално както на музикалната сцена, така и на модната.

Според близки на 46-годишния рапър бракът му с Бианка Сенсори истински го вдъхновявал, заради спокойствието и отдадеността, които тя му давала.

"Той ни каза, че вече мисли дизайни за дрехи, пише музика и е готов за завръщането си. Бианка също му помага с идеи за модели. И двамата са категорични, че модата, която създават, напълно ще преобърне културата", споделя приятел на изпълнителя.

Засега обаче не е ясно дали новите им фешън модели ще продължат досегашната му минималистична линия, с която е известен, или ще бъде коренно различна от всичко, което той е показвал до момента.

Вижте снимки на Кание Уест>>>

Въпреки че Кание има желание да се завърне на трон, това едва ли ще е много лесно, предвид критиката, която отнесе заради многото обидни коментари, които публично сподели и които бяха причина десетки врати да му бъдат затворени. Заради антисемитски коментари договорите му с Gap и Adidas бяха прекратени и това постави на пауза модната му кариера.

View this post on Instagram

A post shared by Bianca Censori (@bianca.censori_official)

За разлика от професионалното му поприще, в личен план изглежда всичко при Кание върви по мед и масло. Приятели на певеца споделят, че двамата с Бианка са все още в етапа на "младоженци" и не могат да се наситят един на друг.