Рапърката Карди Би официално е прекратила развода със съпруга си Офсет. Тя подаде молба в средата на септември, но двамата отново се събраха в началото на октомври.

Вижте снимки на двойката >>

В понеделник съдия от окръг Фултън, Джорджия, е прекратил делото - близо два месеца след като 28-годишната певица подаде молба за развод с рапъра от групата "Мигос", пише People.

Първоначално двамата трябваше да се явят в съда по-късно тази седмица.

Карди Би и Офсет се ожениха тайно през 2017 г. Имат 2-годишна дъщеря Кълчър Киари. Двойката се събра отново на рождения ден на Карди Би, който певицата отбелязва на 11 октомври. На 15 октомври Карди Би намекна в Туитър, че двамата със съпруга ѝ отново са заедно. Докато празнуваха рождения ден на Карди Би в Лас Вегас, двамата бяха забелязани да се целуват.

Офсет сподели и трогателен пост за рождения ден на Карди Би, в който казва колко много той и дъщеря им Калчър се гордеят с нея, защото тя е една "невероятна жена".

Карди Би подаде молба за развод от Офсет през септември, заявявайки, че бракът им е "безвъзвратно съсипан" и "няма изгледи за помирение" между двамата, след като разбра, че 28-годишният рапър отново ѝ е изневерил.