Поп дивата от 90-те Кайли Миноуг навършва днес 50 години. Австралийката става известна с ролята си в сапунената опера "Съседи" и навлиза със силен старт в поп индустрията.

Вижте Кайли на 50 >>

Албумите й са продадени в над 80 милиона копия. През 1988 Кайли издава първия от тях, от който са супер хитовете "The Loco-Motion" и "I Should Be So Lucky". Продължава доминацията си през 90-те с още много продукции и влиза в 21 век с "Light Years". Жъне успехи по цял свят с парчетата "Spinning Around", "Kids" (в дует с Роби Уилямс) и др. След това пуска още 7 тави. В началото на април се появи 14-ият й студиен албум "Golden".

Официален Instagram профил

Преди няколко месеца Кайли говори за предстоящия си юбилей:

"Да бъдеш 50 години на планетата Земя е нещо наистина удивително. Със сигурност годините не са ме отказали от палавия начин на живот. Още се старая всеки мой ден да е интересен и секси. И на 50 ще бъда непослушна!"

Миноуг смята, че човек трябва да се цени във всяка една възраст и тези ценности трябва да са водещи и в музикалната индустрия:

"В един момент от живота си човек може да каже: "Не съм млада, не съм стара, аз съм златна". Всички знаем колко много се говори за възрастта на жените в шоубизнеса, как това е голям проблем и след определени години вече не е успешно да се изявяваш на сцената или в киното. Търси се свежа кръв, а ти отиваш в забвение. По този повод искам да кажа, че хората сме такива, каквито сме в определени периоди от жизнения си път. Знам, че вече не принадлежа на поколението на младите, но това не значи, че ще се оставя на тийнейджърите и ще се откажа да правя музика."