Кейти и Орландо са готови за следващата голяма крачка в съвместния си живот. Източник на "Entertainment Tonight" разкрива, че двойката, която се сгоди през месец февруари т.г., вече планира сватбата си през тази есен и изпитва истинско удоволствие около подготовката на детайлите за церемонията.

Вижте снимки на двойката >>

"Те са страшно заети, но в момента намират време, за да планират събитието. И двамата са на едно и също мнение и искат да направят сватбата си малко по-различна - модерна и вълнуваща", споделя близък на двойката.

Една от особеностите може да бъде роклята на певицата, която по принцип харесва нестандартното и ексцентрично облекло.

"Тя обмисля да не се придържа към традицията и да не носи бяло. Семейството ѝ се опитва да я разубеди и да я накара да се придържа към обичая, но той като че ли не е за нея. Все пак това е денят на Кейти и Орландо, техният специален момент, така че трябва да бъде по техните правила. Двамата са готови за новата страница в живота си и искат семействата и най-близките им приятели да споделят личния им празник, но все още не издават много от подробностите", разказва източникът.

Сред списъка с гостите може да попадне и Тейлър Суифт, с която Кейти наскоро се помири след дългогодишна вражда. Пери и Блум вече са обсъдили въпроса и са съгласни да я поканят.

Скоро в интервю за BBC Radio 1, Суифт потвърди, че двете певици са изгладили взаимоотношенията си, когато са се засекли на парти.

"След като се видяхме, стана ясно, че нещата са се променили и освен че сме пораснали, сме надраснали различията си. Спомнихме си колко много общо имаме помежду си", призна тогава Суифт.