Кели Кларксън слага край на своя почти 7-годишен брак с Брандън Блексток. Певицата е подала молба за развод на 4 юни в Лос Анджелис.

Вижте снимки на Кели Кларксън >>

Певицата и съпругът ѝ Брандън Блексток бяха заедно около 7 години. Двамата имат две деца - дъщеря Ривър Роуз, която точно днес навършва 6 години и син Ремингтън Александър, който е на 4. Според документи, с които разполага сп. "Пийпъл", Кели е поискала съвместно попечителство за тях. Брандън има две деца от предишен брак - син на 13 и дъщеря на 18.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Кели Кларксън и музикалният мениджър Брендън Блексток се срещат на репетиция на Академията за кънтри музика през 2006 г. Сгодяват се през декември 2012 г, а сватбата им е през октомври 2013 г.

Официален профил в Туитър

По време на изолацията заради пандемията от коронавирус семейството се бе отделило в ранчото на двойката в Монтана.

"Това наистина е красиво ранчо и е приятно бягство за нашето семейство. Това е нещо, за което с Брандън мечтаехме, откакто сме деца. Това бихме нарекли вкъщи", казва певицата в един от епизодите на "Шоуто на Кели Кларксън".

През април тази година тя бе обявила дома на семейството в Лос Анджелис за продажба за сумата от 10 милиона долара, но сега е премахнала офертата. По принцип семейството на певицата живее там постоянно след като се преместват от Тенеси в Лос Анджелис, за да може Кели да снима своето шоу.

Кели и Брандън са известни и със забавните коледни картички на семейството, които правеха за големия празник. Освен това, в предишни свои изяви Кларксън бе коментирала, че в момента, в който е срещнала Брандън, тя не си е търсила приятел, а любим и че не се чувствала сексуално привлечена към никой друг мъж в живота си, освен към него. Затова остават загадка причините, поради които звездата е решила да подаде документи за развод.

Официален Instagram профил