Манекенката Кендъл Дженър и баскетболистът Девин Букър потвърдиха връзката си в Инстаграм, като публикуваха снимки, на които са заедно, съобщи сайтът на сп. "People".

На публикуваната от Кендъл Дженър снимка тя е поставила ръка на лицето си, а Букър лежи върху нея. Манекенката я придружи с бяло сърце. Букър публикува две снимки - как Кендъл играе с кучето му и на двамата прегърнати на одеало на открито, отново с кучето. Към тях Букър добави оранжево сърце.

За връзка между двамата се заговори за първи път през април миналата година, когато пътуваха от Лос Анджелис до Аризона с автомобил заедно. През лятото те често бяха виждани заедно, но не потвърдиха връзката си.

"Тя определено предпочита да не говори за връзките си - каза човек от обкръжението ѝ пред Е!News през август. - Но тя го харесва и е щастлива да е с него сега."

Снимка: Официален профил в Instagram

Кендъл Дженър е имала връзки с баскетболистите Бен Симънс и Блейк Грифин, както и с певеца Хари Стайлс от "Оne Direction".

Дженър и семейството ѝ участват в последния 20-и сезон на риалити предаването "Животът на Кардашиян", който ще започне през март.

Снимка: Официален профил в Instagram