В неделя сутрин Кейт Мидълтън и принц Уилям бяха въплъщение на елегантността, докато придружаваха кралица Елизабет II на църковна служба в близост до лятната ѝ резиденция в Шотландия. По голяма вероятност за събитието херцогът и херцогинята на Кеймбридж бяха оставили трите си деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, в замъка Балморал, защото малчуганите не ги придружаваха.

Вижте снимки >>

Кейт и Уилям се присъединиха към кралицата и принц Филип в ежегодната им лятна ваканция в района на Абърдийншър, като за целта семейството се качи на пътнически самолет, сливайки се с останалите пасажери на борда.

В неделя Кейт, Уилям и кралицата присъстваха на служба в църквата "Crathie Kirk", до която се придвижиха с лимузина. Херцогът на Кеймбридж, облечен в тъмен костюм с бяла риза и червена вратовръзка, седеше до шофьора на предната седалка, докато жените стояха отзад и сякаш се наслаждаваха на оживен разговор.

Мидълтън изглеждаше напълно шикозно в тъмнотосиньото си палто от еластична коприна с големи златисти копчета отпред, което бе сложила върху зелена рокля на марката "Michael Kros".

До нея кралицата, както винаги, бе величествена в цикламено сако, съчетано с шапка в същия цвят, по чиято периферия вървеше сребърна лента. Елизабет II бе заложила също на розова флорална рокля, огърлица от перли и брошка с формата на пеперуда.

Макар да не бяха с тях в автомобила, световните медии съобщиха, че принц Уилям и Камила също са присъствали на службата. Принц Хари и Меган Маркъл обаче не бяха забелязани сред кралското семейство, но се очаква през следващите дни да се присъединят към лятната почивка на фамилията.