Макар и хладна, есента може да бъде красива и дори стилна, особено когато нейното лице е херцогинята на Кеймбридж. Тогава сезонът придобива съвсем различен облик... и цветове. Напоследък Кейт Мидълтън демонстрира все по-безупречен вкус към облеклото си, което, с всяка изминала проява, я превръща в абсолютна британска модна икона. Въпреки че нейните почитатели отдавна да са на това мнение. Тя е винаги добре облечена, а дрехите ѝ допринасят за нейния магнетизъм и излъчване.

Вижте снимки >>

През изминалата седмица съпругата на Уилям показа още нещо - че не е задължително една принцеса да притежава бездънен гардероб. Тя се появи в Норфолк в тоалет, който е носила два пъти в миналото, но това далеч не означава, че не изглеждаше прекрасно в него.

Тя пристигна в графството в цикламен костюм с етикет на "Oscar de la Renta", състоящ се от сако с черни копчета в предната си част и пола с плохи, от плътна материя. За да завърши външния си вид, Кейт се бе спряла на черни обувки на висок ток "Giuseppe Zanotti", чорапогащник в тон и чантаSam Witwe-клъч на марката "Aspinal of London".

Херцогинята пътува, за да открие детския приют "The Nook", като част от работата си с организацията EACH (East Anglia"s Children"s Hospices), подкрепяща семейства и деца, изпаднали в животозастрашаващи състояния. Визитата ѝ беше емоционална, понеже институцията беше сред първите, които тя подкрепи, когато стана част от кралското семейство преди 8 години. Също така, именно за нея, през 2012 г. Мидълтън изнесе първата си реч като херцогиня.

За да стигне дотам Кейт пътува с публичен транспорт, качвайки се във влак. Потребителка на Инстаграм сподели видео, на което е заснела пристигането ѝ на жп гарата, през която минава със своя екип, при това без излишен шум и суета.