По време на тържествената церемония кралица Елизабет II, Кейт Мидълтън и Камила стояха заедно на един балкон, докато Меган бе разположена на друг.

Вижте снимки >>

Херцогинята на Съсекс стоеше отделно от някои членове на кралското семейство в Деня на възпоменанието в неделя. Тя бе заедно със снахата на кралицата - Софи, както и сър Тимъти Лорънс - съпруг на принцеса Ан.

Причината Меган да не се присъедини към знатните си роднини по сватство е, че балконите са твърде малки и на тях не могат да застанат повече от трима души.

По време на събитието Меган носеше черно палто, прибрано в талията с колан и шапка с широка периферия, докато Кейт носеше елегантно черно палто, наподобяващо военна униформа и шапка с воалетка.

Всички дами носега на реверите си червени макове - символ на почитта към жертвите и ветераните от Първата световна война.

Междувременно принц Уилям и принц Хари се присъединиха към принц Андрю в полагането на венци и макове.

Предишния ден кралските двойки присъстваха заедно на събитие в Royal Albert Hall, като това бе първата съвместна публична проява на кралските двойки, откакто бяха на мач по поло през юли.