Херцогинята на Кембридж се появи в карирано сако и едноцветен панталон във виненочервено на събитие в в Лондон.

37-годишната Кейт замени впечатляващите си рокли с необичайната визия по време на посещението си в Troubadour White City Theatre тази сутрин.

Вижте снимки >>

Блейзърът е на стойност 620 паунда и брандът Smythe е в списъка на нейния свекът принц Чарлз. Тя обаче не го облича за първи път. През октомври миналата година тя отново бе избрала същото сако. Според наблюдателите панталоните за 345 паунда на марката Joseph са ново попълнение в гардероба на херцогинята.

Кейт носеше и бяла тениска и черен колан, съчетан с обувките ѝ с висок дебел ток. Принц Уилям бе в една от любимите си комбинации от тъмносин панталон и сако, риза в по-светъл оттенък, вратовръзка и кафяви велурени обувки.

През последните дни графикът на семейството е доста натоварен. Преди дни бе и Денят за възпоминание на жертвите от Първата световна война. На едно от събитията Кейт бе на един балкон с кралица Елизабет II и херцогинята на Корнуол - Камила, докато Меган бе на друг балкон. Причината за това бе, че пространството е твърде малко за повече от три дами.