Певицата Кейти Пери, която очаква първото си дете от актьора Орландо Блум, сподели снимки с наедряло коремче в своя Инстаграм профил.

Вижте кадрите >>

"Никога твърде бременна за изрязан топ и никога твърде добра за маска", гласи част от посланието на Пери в социалната мрежа.

Кейти се е снимала в дома си в бяла блуза и къси панталони, показвайки колко е пораснал коремът ѝ. На кадрите певицата носи блуза, шапка и цветна маска с надпис "Smile" (усмихни се).

Пери оповести, че е бременна от годеника си Орландо Блум в началото на март тази година, като го направи чрез пускането на нов клип към песента "Never Worn White".

Певицата и актьорът са заедно от 2016 г. и оттогава досега няколко пъти се разделяха и събираха. Също така няколко пъти отлагаха и сватбата си, макар че са сгодени. Двамата трябваше да си кажат заветното "Да" през декември миналата година, но отложиха събитието заради мястото, на което искали да се венчаят.

Бебето, което двойката очаква, ще бъде първото дете на Кейти Пери с годеника ѝ Орландо Блум. Актьорът има син на име Флин от бившата си съпруга - манекенката Миранда Кер, който вече е на 9 години.