Ким Кардашиян и комикът Пийт Дейвидсън сложиха край на връзката си, съобщи източник, близък до двойката, пред CNN.

"Те наистина приключиха тази седмица. Разделиха се приятелски. Причината е разстоянията, на които се намират заради графиците и ангажиментите им", казва вътрешен човек. 

Ким и Пиxт, наричани от медиите подобно на Бранджелина и Бенифър - Кийт, заради първите им имена, обявиха официално, че са заедно в Инстаграм през март. Те направиха своя дебют по червения килим през май, а се смята, че са романтично свързани от октомври 2021 г.

Снимка: Getty Images

В епизод от нейната поредица в "Hulu", Кардашиян разказа за срещата си с Дейвидсън, когато тя беше домакин на "Saturday Night Live" и как е пламнала искрата. 

"В един момент се целунахме на сцената, усетихме тръпка", каза Кардашиян, отбелязвайки, че Дейвидсън след това не е присъствал на партито след шоуто. По-късно тя решила да го потърси.

"Обадих се на продуцента на "Saturday Night Live" и казах: "Хей, имаш ли номера на Пийт?", разказа тя. Дадоха ми го. Изпратих му съобщение. Дори не си мислех, че ще имам връзка с него". 

Дейвидсън напусна дългогодишното комедийно скеч шоу в края на миналия сезон след осем години работа там.

Кардашиян бе обявена за законно необвързана от съд в Лос Анджелис през март - тя се разведе с певеца Кание Уест, с когото са родители на четири деца.

Embed from Getty Images