Кимбърли Кардашиян преоткри себе си.

В интервю за Vogue Italia 43-годишната звезда от "Keeping Up With The Kardashians" разказа как е успяла да възвърне самочувствието си и да преодолее различни трудности след развода си с Кание Уест. "Открих моето ново Аз", призна тя. "Предишната ми увереност се дължеше на това, че имах партньор,  чието мнение ми бе изключително важно. Когато това се случи, губиш своето собствено. Сега просто искам да постъпвам правилно."

Основателката на "SKIMS" е станала по-уверена в себе си, тя разкрива дори, че приоритетите й вече са да е в добри отношения с приятелите и семейството си. "Искам да оценявам всичко и всички около себе си, да се грижа за собствените си дела и да ценя връзката с децата си", продължава Ким. "По отношение на това, което искам да оставя след себе си...не съм от хората, които забравят откъде са тръгнали. Благодарна съм за всичко това."

Кардашиян и Уест се развеждат през март 2022-а след шестгодишен брак. Бившата двойка започна да се среща през 2011-а и имат общо четири деца: Норт, Сейнт, Чикаго, и Псалм.

Признавайки, че е преживяла вече драмата, риалити звездата разкрива, че веднъж е потърсила духовен съвет, за да разбере защо е била толкова издръжлива, що се отнася за справяне в трудни ситуации. "Неотдавна имах срещата с медиум, който каза, че душата ми е свършила толкова много работа в минали животи, че начинът, по който се справям със стреса и напрежението, сега е напълно ясен", спомня си тя. "Затова мога да се справям с толкова много неща."

Освен това тя добави: "Вярно е, че по време на криза ще се стресирам малко, но аз решавам проблемите на много хора в извънредни ситуации. Досега не съм позволила на нищо наистина да ме сломи".

По-рано този месец тя сподели в онлайн предаването на Хейли Бийбър и защо е станала толкова "потайна" що се отнася за семейството й и личния й живот. "Хората вярват в това, в което искат да вярват, и не може да се промени. Трябва да намериш своя вътрешен мир", обясни там.

"Клои [Кардашиян] получава много негативни коментари и аз я защитавам, защото имам чувството, че нейните са най-груби. И това е толкова разочароващо, хората не искат да отделят и секунда, за да си помислят, че и тя е човек."

Въпреки че основателката на "SKIMS" прави всичко възможно да се въздържа и да запази "вътрешния мир", тя признава, че има моменти, в които отговаря на критиките в социалните мрежи.

"От време на време отвръщам", заключи Ким.

Снимка: Getty Images