Ким Катрал нямаше да се появи в "И просто ей така" без емблематичния стил на Саманта Джоунс. Любимката в "Сексът и градът", която отказа да участва в рестартирания сериал с оглед на враждата с колежката си Сара Джесика Паркър, разкри в предаването "The View", че е поставила няколко изисквания, за да се осъществи участието ѝ.

"Много е интересно да ти се обади шефът на HBO и да каже: Какво можем да направим?, а аз да отвърна: Хм. Нека проявя творчество", сподели Катрал в сутрешното шоу и добави: "Едно от нещата бе да върна [дизайнера на костюми] Пат Фийлд, защото просто си помислих, че ако се снимам, трябва да се върна в стил "Саманта".

Фийлд, който стои зад всеки емблематичен моден момент от "Сексът и градът", се съгласява да облече 66-годишната Катрал за нейната роля - и също така работи по новия ѝ сериал за Netflix, "Glamorous".

"Page Six" разкри, че освен че е искала Фийлд, Катрал е отказала да се снима и с бившите си колежки Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. "Ким имаше две условия - първо, че няма да играе с никое от другите момичета, и второ, че не иска да се вижда с [водещия на шоуто] Майкъл Патрик Кинг", споделя вътрешен източник.

Първият сезон на "И просто ей така" отписа Саманта в първите няколко епизода, като разкри, че героинята сега живее в Лондон и че тя и Кари са се скарали. "Те все още имат нужда от нея в шоуто и това може да накара феновете да си мислят, че тя ще се върне, но никога няма да го направи. С нея се отнасят зле", добавя източникът пред изданието.

View this post on Instagram

A post shared by (@sexandthecityquotes_)

View this post on Instagram

A post shared by(@sexandthecityquotes_)