Бившите звезди от сериала "Игра на тронове" Роуз Лесли и Кит Харингтън ще станат родители за първи път.

Вижте снимки на двойката >>

Роуз показа заобленото си коремче във фотосесия за британското сп."Мейк", пише БТА.

В статията за списанието актрисата на коментира бременността си, но модният директор на изданието Урсула Лейк написа в Инстаграм:

"Чудесно е, че работихме с красивата Роуз Лесли за водещата статия и корицата на списанието. Много специален изцяло дамски екип засне Роуз в този чудесен момент, в който тя се готви за пръв път за майчинство".

Вижте тази публикация в Instagram.

So wonderful working with the beautiful Rose Leslie for the cover story of @make_magazineuk out now! A very special all woman team photographic shoot capturing Rose at this wonderful time as she prepares for motherhood for the first time! My team were: @billiescheepersphotography @liztaw doing beautiful hair and @justinejenkins wonderful makeup. Rose wears @stellamccartney. Huge thanks to @vrwpublicity for organising the shoot and to Hannah Rand for her interview. #roseleslie #makemagazine #rose #portraitphotography #portrait #interview #covershoot #cover #stellamccartney

Публикация, споделена от Ursula Lake (@ursula_lake) на

Роуз Лесли и Кит Харингтън, и двамата на 33 години, все още не са коментирали публично щастливата вест.

Актрисата обаче сподели, че е благодарна, че заради карантината е успяла да се откъсне от работата.

"С Кит бяхме в провинцията и смятахме, че това ще продължи само три седмици", казва тя.

Актрисата признава, че неспособността ѝ да намали темпото ѝ показала в този период какво се случва, ако има късмет да отиде на почивка. Нужни са ми десет дни, за да изляза от бързото ми темпо на живот и чак тогава започвам да се отпускам, казва тя.

Кит Харингтън и Роуз Лесли играеха влюбените Джон Сноу и Игрит в сериала "Игра на тронове". След продължила пет години връзка двойката оповести годежа си през септември 2017 г., а през лятото на следващата година се ожениха. През април миналата година Харингтън сподели в интервю, че копнее да стане баща. Месец по-късно той постъпи в рехабилитационен център в САЩ, за да се лекува от стрес, изтощение и злоупотреба с алкохол.

"Чувствам се изключително благодарна. Със съпруга ми прекарахме карантината в провинцията. Беше същинска благословия да чуваме песента на птиците, да виждаме зеленина. По време на карантината започнахме да се грижим за кученце. Опитваме се да не говорим за важни неща на вечеря, само за това какво ще ядем следващите дни. Това е необикновено време за всички, наистина забавихме темпото", каза Лесли за сп."Стайлист".