Звездата от "Игра на тронове" Кит Харингтън отхвърли твърденията, че е имал афера с руски модел по време на годежа си с Роуз Лесли и след сватбата им.

Вижте снимки на Кит и Роуз >>

Представител на звездата определи обвиненията като "абсолютно фалшиви".

Обяснението на Харингтън идва, след като моделът Олга Власова сподели голи снимки в интернет, на които твърди, че е Кит Харингтън и че е спала неколкократно със звездата преди и след брака му с Лесли.

На снимките Харингтън или някой, който изглежда като него, спи на леглото, а до него има лаптоп. Власова твърди, че двамата са се срещнали в Люксембург и започнали да се виждат.

Представител на Харингтън официално отрече: "Твърденоията в тази история са напълно неверни. Той никога не е бил в Люксембург и никога не се е срещал с Власова.

Кит и Роуз се ожениха през юни в Абърдийн. Двойката обяви годежа си през септември 2017 г. Актрисата е израснала в Абърдийн, преди да се премести в Лондон, за да развива кариерата си. Двойката често е засичана в североизточна Шотландия.

Преди време Харингтън каза пред L'Uomo Vogue, че е било лесно да се влюби в Роуз. Той сподели, че най-хубавото от "Игра на тронове" са били снимките в Исландия. "Защото страната е красива, защото северното сияние е магическо и защото там се влюбих", допълни Харингтън.