След церемонията в Лас Вегас, която бе незаконна, и сключването на брак в Санта Барбара - с документ, в края на миналата седмица Кортни Кардашиян и Травис Баркър пристигнаха в рибарското село и курорт Портофино в Италия за няколкодневни тържества и сватбена церемония в замък.

Сред придружаващите двойката отсъства Скот Дисик, бащата на трите деца на Кортни.

За събитието е ангажиран средновековният замък Кастело Браун над залива Портофино.

Вижте снимки на Кортни и Травис >>

Риалити звездата и барабанистът са известни с публичните прояви на нежност един към друг и не разочароваха любопитните хора в града, като демонстративно се целуваха на яхта.

За церемонията там са поканени роднини и близки приятели. Двойката планира и по-голям прием в Лос Анджелис.

Баркър и най-голямата от сестрите Кардашиян обявиха връзката си в Инстаграм миналата година. Той направи предложение за брак през октомври. Миналия месец, часове след наградите "Грами", се разпространи новината, че са се венчали в Лас Вегас, но нямаше данни за брачно свидетелство. Те самите публикуваха снимки от радостното събитие в Санта Барбара.

Снимка: Getty Images

Кортни не е сключвала брак с бащата на децата си Дисик. Баркър се е женил два пъти, припомня БТА. С втората си съпруга, от която има две деца, се разведе през 2008 г.

Семейство Кардашиян приключи дългогодишното си риалити шоу по телевизия Е! миналата година и тази година през април започна ново по канала Hulu.

Кортни Кардашиян е на 43 години, а Травис Баркър - на 46.