Фолк певицата Камелия стана поредната звезда, която драстично промени визията си. След Преслава и Емилия, русата фурия също изненада с ново чипо носле, се вижда от последните й публични изяви.

Изпълнителката, която е и жури в "Гласът на България", е избрала за новата си визия по-къс и чип "модел" нос, като е премахната леката гърбица до ноздрите.

Като всяка голяма промяна, и тази не се приема еднозначно от почитателите на Камелия. Между феновете й е на път да са разрази истинска буря, както се случи и при пълната промяна на колежката й Преслава - едни аплодират новата й визия, други обаче твърдят, че естествена си е била по-добре.

Стопкадър: bTV

Още снимки на "новата Камелия" ВИЖТЕ ТУК>>

В днешното си интервю пред bTVкамелия сподели, че в личен план няма от какво да се оплаква, но чисто професионално е много притеснена: "Ние нямаме помощи, първи сме затваряни, а последни отваряни."

Междувременно тя успява да се включи и в снимките на филма "Голата истина за група "Жигули". Там Камелия играе ролята на певица.

"Не бях участвала в игрален филм. Ролята ми е малка, но ключова. Създава ситуация, заради която след това се разгръщат събитията. Мнението на екипа беше, че съм много органична като актриса."

Камелия отново ще бъде и един от треньорите в "Гласът на България". Кастингите за шоуто вече започнаха. На хората, които все още се колебаят дали да участват, тя иска да каже: "Това е златна възможност да проявиш себе си пред такава голяма трибуна. "Гласът на България" е най-професионалното музикално предаване в националния ефир на България. В последните години от там се зараждат звезди. У младите участници има много необуздана енергия. И при мен я има, но тя вече е овладяна. Този опит е много цененза тях".