Клои Кардашиян сподели искрени пожелания за рождения ден на Тристан Томпсън.

Тристан Томпсон

Снимка: Getty Images

38-годишната съоснователка на "Good American" написа поздрав към звездата от NBA по случай 32-ия му рожден ден в Instagram в понеделник. 

Към поздрава Кардашиян качи снимки на моменти, в които спортистът прекарва време с двете им деца - 7-месечното момченце, чието име все още не е съобщено, и дъщеря им True (Тру), която следващия месец навършва 5 години - както и с най-големия син на Томпсън, принц Оливър, на 6 години, от бившата му Джордан Крейг.

На първата снимка се вижда как братята и сестрите гледат към малкото си братче, което лежи в скута на Тру, придържано с помощта на баскетболиста.

На друга снимка Томпсън, който е баща и на 15-месечния си син Тео с Марали Никълс, позира с две от децата си и 16-годишния си брат Амари, който страда от епилепсия. На снимките се появява и племенницата на Кардашиян, Dream (Дрийм) Кардашиян, на 6 години.

"Честит рожден ден @realtristan13. Ти наистина си най-добрият баща, брат и чичо", написа звездата от "Keeping Up with the Kardashians".

"Твоята любов, внимание, глупави танци, прегръдки, пътувания с кола, ритуали по време на лягане, начинът, по който се появяваш за тях. Всичко изброено дотук означава повече, отколкото някога ще разбереш", продължи тя. "Пожеланието ми за рождения ти ден е да продължиш да жадуваш за промяна, изцеление и трансформация. Бъди силен, бъди добър, бъди търпелив, бъди свободен. Продължавай да правиш така, че душата ти и майка ти да се гордеят с теб".

"Честит рожден ден, татенце", завърши тя.

Крис Дженър също похвали Томпсън за израстването му в труден момент - след внезапната смърт на майка му Андреа Томпсън от сърдечен удар в дома ѝ в Торонто на 5 януари.

"Честит рожден ден, Тристан! Знам, че тази година беше трудна, но ти сякаш откриваш позитивното и светлината сред тъгата. Гледаш чашата наполовина пълна и беше толкова страхотно да те наблюдавам как израстваш като баща, приятел, брат, чичо и син", написа 67-годишният Momager в Instagram Story.

"Ти ми показа такова вдъхновение и научи на много уроци, когато става въпрос за това как да се справяш с несгодите и предизвикателствата, които изглеждат непреодолими. Използвал си тези предизвикателства като възможности да се усъвършенстваш ден след ден и знам колко горда е майка ти от мъжа, в който си се превърнал. Благодаря ти за това и за това, че си толкова специална част от нашето семейство. Много те обичаме!!!"