Никълъс Кейдж си мислел, че е извънземен, когато бил дете, докато лекарите не го изненадали, разкривайки му, че всъщност е човек, съобщава "Daily Mirror".

58-годишната холивудска звезда каза, че е бил шокиран да установи, че има "нормални органи и нормален скелет" по време на преглед.

Преди това вярвал, че е от друга планета. Актьорът от "Да изчезнеш за 60 секунди" сподели пред списание "Rampstyle", че е имал проблеми в общуването с хората и не се е вписал много в социалния живот. 

Embed from Getty Images

Той разкри: "Баща ми ми каза, че има чувството, че трябва да ми се представя, защото бях такъв извънземен! Бях шокиран в деня, когато отидох в лекарския кабинет като дете и разбрах, че имам нормални органи и нормален скелет, защото бях сигурен, че съм от друга планета", призна още той. 

Холивудският ас обясни още, че му е било трудно да се заговаря с други хора. "Когато видях Дейвид Бауи в "Човекът, който падна на Земята", разбрах, че трябва да направя нещо. Така че станах актьор", сподели още той.

Embed from Getty Images

През септември Никълъс стана баща отново, след като новата му съпруга Рико Шибата, която е с 30 години по-млада от него, го дари с дъщеря. Това е първото дете на двойката и третото за актьора - той  има двама сина, Кал-Ел, на 16, и Уестън, на 31, от предишни връзки.

Уестън, Никълъс и Рико на прати в Лос Анжелис през април

Снимка: Getty Images

"Никълъс и Рико са щастливи да обявят раждането на дъщеря им Оугъст, на 7 септeмври", написа тогава "People".

В интервю за "GQ" през март актьорът от "Лице назаем" коментира, че биха се спрели на името Оги, ако имат момиченце: "Оги беше прякорът на баща ми". 

Никълъс също така е дядо, синът му Уестън му го дари с внуци.

Никълъс сключи брак с настоящата си съпруга миналия февруари на интимна церемония в Лас Вегас.

По време на сватбата Рико носеше ръчно изработено черно булчинско кимоно, а Никола избра черен смокинг с бутониера с жълта роза, който идеално подхождаше на букета на жена му.