Когато и ако актрисата Джулиан Хоу реши да има деца, най-добрата ѝ приятелка Нина Добрев казва, че тяхната връзка само леко ще се промени.

"Просто от най-добра приятелка ще стана детегледачка", казва Добрев пред списание People.

Двете звезди се представят в първата си фотосесия заедно.

Вижте снимки на приятелките >>

Хоу пояснява, че те вече са родители, само че на космести деца. "Ние сме от тези майки, които взимат децата си с тях навсякъде", казва Хоу и добавя "мисля, че и за в бъдеще ще е така."

29-годишната Нина Добрев споделя: "Децата ни ще идват на всяко пътешествие с нас. Дори ще скачат от самолети заедно с нас."

Двете се запознават преди шест години при фризьора си и веднага си допадат.

"Почувствах се сякаш се познаваме от 2-годишни", казва Добрев. "Ние сме едни глупачета, обичаме да се смеем, обичаме да играем с кучета и да гледаме филми, да се приготвяме заедно и да пътешестваме. Мога да говоря само за себе си, но Джулиан е толкова позитивен и прекрасен човек. Тя има толкова заразителна енергия, че просто искаш да си близо до нея, най-егоистично се опитвам да прехвърля част от енергията ѝ към себе си."

И 29-годишната Хоу се обръща към Добрев на свой ред: "Ние сме като Ин и Ян. Чувствам същото към Нина. Ти също имаш зарзителна енергия. Ти винаги си човекът, който е толкова загрижен за всички и искаш винаги да си сигурна, че всеки се забавлява и ние сме като една спонтанна комбинация от енергия, когато сме заедно или поне мислим така."

Хоу, която миналата година се омъжи за хокеиста Брукс Лейч, все още няма няма деца. Добрев обаче казва, че всъщност те вече си имат едно: "Помолих Джулиан и Брукс да ме осиновят и за щастие те се съгласиха."