Напоследък разполагаме с все повече свободно време, което се налага да уплътним по един или друг начин. В помощ на това начинание, наред с книгите и филмите, идват и социалните мрежи, които предлагат на потребителите си различни варианти за тази цел.

Вижте кадъра >>

Една от тенденциите в платформите за комуникация, набираща голяма популярност през последните седмици, са предизвикателствата, към които се включват дори и родните известни личности. Последната провокация към тях бе да публикуват свои детски снимки, като мнозина я приеха дори без да се замислят и зарадваха почитателите си с изображения, запечатали завинаги младия им образ.

Преди дни обаятелната Койна Русева, позната на публиката с множеството си превъплъщения както на малкия и големия екран, така и на театралната сцена, също реши да се присъедини към отбора на "Осмелилите се" и качи в официалната си Фейсбук страница кадър от миналото.

В средата на месец август м.г. 49-годишната актриса, която е майка на три деца, впечатли феновете си с актуална тогава фотография по бански костюм в две части, разкриващ перфектната ѝ фигура. В коментарите към публикацията ѝ множество хора изразиха възхищението си към стегнатото ѝ тяло, способно да засенчи дори по-младите ѝ колежки.

Сега блондинката отново спечели всеобщия възторг, споделяйки черно-бяла снимка отпреди години.

"Айде и аз изтрещях... enjoy", гласи посланието на публикацията ѝ, показваща я по време на бригада, в компанията на три приятелки.

На фотоса тя е облечена в широк гащеризон прибран в талията от тънък колан. Дрехата е разкопчана в предната част, оформяйки своеобразно деколте, а визията ѝ е допълнена от шалче, завързано на шията ѝ.

"Сега си същата, твоята младост край няма!", "Много си секси", "Не си мръднала" и "Приказна" са част от коментарите, редящи се под изображението.