Колкото по-малко остава до края на летния сезон, толкова повече хора се възползват максимално от слънчевите лъчи. Една от тях е звездата от "Скъпи наследници" - Койна Русева. Красивата блондинка, която е последната дуетна половинка на певеца Миро, публикува в официалната си Фейсбук страница снимка по бански.

Вижте снимки >>

49-годишната актриса, която е майка на 3 деца, показа перфектна фигура, способна да засенчи дори по-младите представителки на нежния пол. На кадъра тя позира върху скали, облечена в черен бански от две части.

"Баланс му е майката", е посланието към изображението, което събра множество харесвания и не по-малко коментари, с които почитателите ѝ изразиха възхищението си към добре поддържаното ѝ тяло.

"Извинявайте, спортувате ли нещо?", шеговито написа Орлин Павлов, на което тя закачливо му отговори, че не пипа "Нутела".

Очевидно това е една от слабостите на певеца, който освен с микрофон в ръка, често се изявява и пред обектива, защото следващият му коментар бе, че по-скоро тя ("Нутела"-та) пипа него.

"Съвършенството си има име. И то е Койна!", написа друг потребител.

По-рано Русева почиваше на Царево, заедно с колежката си Искра Донова, но след това реши да посети гръцките плажове, където пое управлението на корабче, плаващо в кристалносините вълни.