По всичко личи, че Коледа е все по-близо. И в кралския двор празничният дух се усеща все по-осезаемо. Някои от кралските семейства по света вече споделиха своите коледни снимки. Нека се разходим до няколко кралски дестинации и да ги разгледаме.

Вижте снимките >>

Норвегия

Първи вдигнаха завесата около коледните си кадри кралските особи от Норвегия. Крал Харалд V и кралица Соня са се настанили удобно в креслата си до елхата за тяхната коледна фотосесия, обградени от семейството си в лицето на принцеса Мерта Луизе, принцеса Ингрид Александра, принц Хакон Магнус и принц Свере Магнус.

Кралското семейство на Норвегия

Снимка: Instagram/NTB

Норвежката кралска фамилия е споделила и своя снимка край джинджифилова къщичка с внушителни размери.

Испания

Крал Фелипе и кралица Летисия са използвали своя снимка, правена през октомври, за да споделят празничните си пожелания тази година. На кадъра те са позирали с двете си дъщери - принцеса Леонор и принцеса София, които се усмихват щастливо. Двете принцеси са облечени в еднакви палта.

Кралското семейство на Испания

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Дания

Снимката на датската кралска фамилия е от обора точно зад Двореца Кристиансборг в Копенхаген. На нея са принц Фредерик и австралийската му съпруга - принеса Мари, и децата им с техните чистокръвни коне. 12-годишната принцеса Изабела е застанала в средата и гледа към единия от красивите бели коне.

Датското кралско семейство

Снимка: Instagram/Kongehus/@detdanskekongehus

Йордания

Към снимката, споделена от кралската фамилия на Йордания в Инстаграм, кралица Рания е написала:

"С наближаващите новогодишни празници, нашето семейство изпраща най-добри пожелания към вашите!"

Кралица Рания е позирала заедно с крал Абдула и техните четири деца. Цялото семейство е облечено в тъмни дънки и бели блузи или ризи.

кралица Елизабет II

Снимка: Instagram/ Press Association

Великобритания

Засега единствените снимки, които британското кралско семейство е споделило с пожелания към поданиците си, са на кралица Елизабет II от първото ѝ телевизионно обръщение, в което се казва" Бог да ви благослови и много щастлива Коледа на всички!"