Британското кралско семейство все още "преглъща" новината за оттеглянето на принц Хари и Меган, но днес има повод за празник, тъй като херцогинята на Кеймбридж - Кейт Мидълтън, навършва 38 години.

Вижте снимки >>

По този повод в официалния Инстаграм профил The Royal Family се появи публикация със следното послание:

"Пожелаваме на херцогинята на Кеймбридж честит рожден ден!"

Публикацията е придружена с няколко снимки, три от които са на кралица Елизабет II и Кейт Мидълтън по време на събития, на които са присъствали заедно. Кралицата изглежда усмихната, щастлива и спокойна, когато е до Кейт.

В Инстаграм профила на принц Чарлз и Камила също се появи публикация по повод рождения ден на Мидълтън със същия поздрав, но със снимки на Камила и Чарлз с младата херцогиня.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Clarence House (@clarencehouse) на

Хари и Меган също поздравиха херцогинята с коментар към нейна снимка публикувана в официалния Инстаграм профил на Кенсингтън палас. Снимката, на която Кейт изглежда прекрасна и усмихната, е дело на фотографа Мат Портиъс, който е снимал и принц Джордж. Тя е публикувана като благодарност от страна на херцогинята на Кеймбридж за пожеланията по случай празника ѝ. Под нея Маган и Хари са използвали официалния си профил в Инстаграм, за да поздравят Мидълтън за рождения ѝ ден, нарушавайки мълчанието си, след като "хвърлиха бомбата", че се оттеглят от кралското семейство.

Един от последователите на профила е коментирал:

"Честит рожден ден на нашата красива и "единствена" херцогиня!"