В три от киносалоните на Cineland Mall Bulgaria, ще бъде излъчен филмът "Experience POPERA in Bulgarian World". Събитието е под патронажа на г-жа Мария Габриел, а заглавието е микс от проведения преди години концерт на Човека глас в Кодак тиътър - Залата на Оскарите и логото на концерта му в Античния театър в Пловдив през миналата година.

Снимка: личен архив

Концертът от 13 септември 2023 година бе истинска атракция за пловдивчани и гостите на града, въпреки голямата конкуренция от изпълнители и културни събития. Неслучайно този концерт попадна сред първите места на номинираните за наградата на културния афиш на Пловдив за 2023-та.

Филмът е направен по стандартите на световни продукции, чрез които популяризират своето творчество много от най-известните изпълнители по света. Самият концерт бе истинско светлинно шоу, а филмът добавя към възприятията още по-въздействаща звукова и визуална технология 5+1 съраунд саунд.

Снимка: личен архив

Събитието ще протече, както вече бе споменато, в Cineland Mall Bulgaria, като в програмата са заложени червен килим, прожекция и коктейл. Поканени са изтъкнати гости от средите на политиката, културата и дипломатическия корпус.

Снимка: личен архив

Билети могат да бъдат закупени от сайта на Cineland за София, Велико Търново и Перник.

Предстои ни едно наистина шеметно преживяване за сетивата с музиката на Човека глас и майсторството на екипа от кинематографисти.

Снимка: личен архив