Някои от тези момичета познаваме изключително добре. Така е, защото те дори са надминали родителите си по известност. Други не са толкова прочути, но пък са красиви и са абсолютното доказателство, че гените имат значение.

Вижте красивите дъщери на знаменитостите >>

За Лив Тайлър може да се каже много, но сред най-важните неща са, че е прекрасна, чаровна и, ако не е надминала, то поне се е изравнила по популярност с баща си Стивън Тайлър.

Силвестър Сталоун има три дъщери и всичките са доста красиви. Арнолд Шварценегер пък има две - също много привлекателни девойки, но не искаме да си представяме какво е да си на мястото на мъжа, който би се осмелил да припари до някоя от тях.
Всички добре познаваме Лили Колинс - дъщерята на Фил Колинс, която развива успешна филмова кариера, както и Кая Гербер - порасналата дъщеря на Синди Крауфорд и Ранди Гербер, която вече върви по стъпките на майка си и е търсен модел за редица ревюта. Не можем да не споменем и дъщерята на Рийз Уидърспуун и Райън Филип - Ава, която не сме сигурни на кого от двамата си родители прилича повече, но е много красива.

А дъщерята на Лени Кравиц и Лиза Бонет, която страшно прилича на майка си, е актриса и съвсем скоро се омъжи тайно за Карл Глусман.