Ако човек трябва да съди за любовта по приказките, с които е добре запознат още от своето детство, то без съмнение ще стигне до извода, че тя е вечна. Все пак на финала във всяка една от тях главните герои в историята заживяват щастливо до края на дните си, след като успешно са преминали през редица сериозни изпитания, затвърдили силните им чувства един към друг.

Само че реалният и въображаемият свят рядко имат допирни точки, независимо колко силно понякога ни се иска да е обратното, което означава, че в нашата действителност истината за обичта е малко по-различна. Няма никакво съмнение, че всеки един от нас може да посочи безброй примери, свидетелстващи, че без значение от силата, с която страстта е пламнала между двама души в началото на техните отношения, е напълно възможно с течение на времето тя постепенно да изгасне, превръщайки се в далечен спомен.

Вижте снимки на Златка и Благой >>

Според редица родни медии точно това се е случило наскоро със Златка Райкова и Благой Георгиев, за които упорито се твърди, че вече не са заедно. Слухът, че двойката се е разделила се обикаля с шеметна скорост средите вече седмици наред, но досега липсваха каквито и да било факти, които да го потвърдят. Нещо повече, само преди няколко дни пиарът на двойката заклейми раздялата им като абсолютна измислица, изтъквайки, че клиентите му са по-влюбени от всякога... ала преди часове бившият футболист неволно опроверга думите му, заличавайки всички свои общи снимки с плеймейтката от личния си профил в Инстаграм.

Снимка: Официален профил в Instagram

Доскоро на стената в акаунта му се редяха множество изображения с майката на четвъртото му дете, носещо неговото име, но днес от тях няма и следа. В момента там могат да бъдат видени единствено негови кадри, а в най-добрия случай на тях компания пред обектива му правят или наследниците от двете му връзки, или близките му приятели, но не и еротичният модел, за който бе сгоден. Нещо повече, бърза проверка на списъка им с последователи във виртуалното пространство показва, че двамата вече не се следват, което според мнозина е сигурна индикация за предполагаемия крах между тях. За протокола припомняме, че неотдавна те бяха прекратили своеобразния си абонамент за страницата на другия, но по-късно, след като пресата писа за случая, решиха отново да го подновят.

Засега никой от светската двойка не е коментирал темата, вместо това пазят пълно мълчание, оставяйки почитателите им да се чудят какво става. Това, което със сигурност се знае, е, допреди последната им ваканция на Малдивите, от която се завърнаха у нас в последните дни на февруари т.г., във връзката им царяха хармония и разбирателство. Пристигайки обаче обратно на родна земя, очевидно са се сблъскали с непреодолими проблеми.

Снимка: Официален профил в Instagram

За разлика от Джизъса, блондинката не е изтрила фотографиите с него от своята платформа, но за сметка на това отдавна не се е появявала с него на публични места. Кратко след визитата им на островната държава, разположена в Индийския океан, тя бе забелязана сама в някои от столичните нощни клубове, но по-късно представителят им уточни, че партньорът ѝ просто бил зает по това време с бизнес срещи и затова не е успял да я придружи в обиколката на заведенията.

Дали бившите участници от риалити предаването "VIP Brother" окончателно са сложили точка в съвместната си романтична история още не е напълно ясно, тъй като никой от тях все още не се е осмелил нито официално да потвърди, нито да отрече информацията. Но ако някой трябва да заключи за случващото се в личния им живот по действията на спортиста, които сами по себе си са достатъчно красноречиви, то изводът е, че пътищата им са се разделили... или поне така изглежда отстрани, а времето ще покаже дали това е така.