Краят на една любов: Разделиха ли се Златка и Благой?

От седмици насам упорито се говори, че двамата вече не са заедно

Обратно в новината

Коментари - Краят на една любов: Разделиха ли се Златка и Благой? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Любовта не може да има край, това са две курви нагримирано, мислещи ,че се обичат, там живота е изкуствен и е ден за ден

Не остават спомени от тези измислени секс игрички, но това щом ги удовлетворява

Тоя черен палячо дето вместо зъби има тоалетна чиния в устата и дето никога не е бил футболист що не престанете да не го натрапвате постоянно аре стига толкова

Злате, обади ми се. +359899999996

Ама кой го боли фара за тия отпадъци, бе? Гладни и боси ли са, кво ли?

егати драмата индийски сериал второ издание на Ергенът със Джизъса кастинг от днес

Планетата на маймуните

И къде живее сега Златка? Нали като се събраха с Благой "натри" носа на целия свят и опищя ортялъка в какъв палат живеела с мъжа си? С положителност тази къща не е нейна

Този на снимките не е ли Азис ?

благо е свършил парите

Джизъса прилича на сумист. Бая се е наляло бичето.

Ирония е, че Златка тамън забрилича на бившата му Есмер и взе че стана и тя бивша.

Защо така?!? Как ще живея сега?! След Алекс-Разчепената и Дани-Мухльото, сега другата ми любима прекрасна невероятна двойка се разделя! Останаха ми само Ники-Перуката и Николета - Общата!!! Дано останат вечно завинаги. Само това дава смисъл на живота ми!!!

Щом и тези боклуци се разделят нещата не са добре, идва яка криза. Златотърсачките го усещат от рано и започват да се пре-ориентират.

Не е хубаво това. Още едно детенце без здраво семейство. Жалко, че Златка си навреди с корекции по лицето за да заприлича на бившата му - да се чудиш от какъв зор. На фойна на войната, където деца умират или губят родители, тази новина можеше да я спестите.

Той ром, бе! Ма на тая устата й кат пут.ка, бе! Ма един за друг са, бе!

Те пак много се задържаха! Аз едно се чудя,абе какво виждат жените в тоя ? Да беше поне известен с футболни умения,ама то и като футболист същата стока.

Пари, какво друго

Да бе! И откъде пари ?

Откъде пари? Мислиш, че няма пари ли. В Русия е спечелил достатъчно, за да може в последствие да се ориентира и към бизнес. 100 % има бизнес под някаква форма. Със сигурност има и някой и друг спестен милион.

Две селски пръчки с интелект на амеба.

Не дейте така бе!Разплаках се!

На Златка сега е времето да и ударя една патка. Докато е сингъл. Ех мечти.

Злате, Злате или заложи на куц кон без да се усетиш, или просто се надцени, душко златна. То Благо, по всички индикации и поведенчески модел досега е ясно, че не може да си задържи вниманието върху една жена дългосрочно. Само минава да остави генетичен отпечатък и като го направи, започва да се оглежда за следващия инкубатор. Не трябваше да му раждаш дете и можеше да се позадържите по-дълго. Стилът ви на живот не е като за средностатистически семейни. Я вижте другите колеги Джулката и фитнес инструктура , Петкановица и петканов. Е нищо де, за сметка на това малката е супер сладка да ти е жива и здрава!

Детето им е момче.

Джгизъса много надебелял бе от наркотиците ще да е

Преместих си го. толкова се развълнувах...

Благо се готви за втори сезон на Ергенът…

Когато единият не може да си затваря краката, а другият не си закопчава дюкяна, обикновено става така!

Аууу, каква драма!! Трагедия!!! Как ще живеем сега?? Плачааааа!!!

Все едно не беше ясно, че така ще стане.Този издържа с Христина 10тина години и то само защото тя му прощаваше всички изневери и публични унижения.После с другите 3 месеца голяма любов, дете и до макс 3 години вече му е омръзнала и тръгва да търси нещо ново.Този е ясен, винаги ще си изневерява и ходи по жени.Въпроса е тия жени колко са прости да му се връзват, да му раждат деца и да очакват че ще е примерен съпруг и баща.За деца не му пука - оставя ги на майките и после се прави на много нещастен, че не живеел с децата.Сега очакваме поредна жена и бебе номер 5.Сто процента ще се намери още една заблудена жена, дето ще си мисли че ще бъде единствената и той ще и бъде верен го гроб.

На мен ли ми се струва или този леко не е българин

Ами прилича на роднините си в близкоизточните ширини.

Гледа, ти, морал и християнски ценности. Тоя цял харем си направи, горките му деца.

Това е защото беше особено вярващ християнин. То Христос, то приказки, оттам и Джизъса. Накрая 5 деца и 6 жени.....

По-скоро "краят на едни пари"

Сега Благой ще вземе Путканова, но Златка идва ли ще вземе Дани. Твърде беден е за нейните стандарти.

Колкото и да се повдигаш на пръсти, плоския гъз си остава плосък - Паоло Куелю

Поредното фиаско на двама палячовци.

Спрете с тия двамата ! Аман ! На кой му пука за тия откачалки!?

Кв и са па тия? Онзи е по зле нашарен от стената на панелка. Виждам и едни женски устни пълни с някакъв химикал

Дреме ми на шперца...

Каква трагедия? Ужас! Зведните миндили в новините и рекламите. Хайде стига с тия куховейковци ,пълни със силикони и нашарени с татуси. Акъл имате ли ,че все за такива пишете!

така е когат една връзка се държи на шмъркане пари и его...

Не знам кои са звездните персони, но на този краката са му много прави, като на жена.А в тъмното ще служи за плашило, така се е изрисувал.Не остава време за секс, до като му разглежда татуировките…

Иии тоя Благо бая бичме е станал, като го гледам на снимките. Направо гони неговия идол и патрон Венци Торбата Стефанов. Сега въпросът е: кой се е начесал с някой друг, та са развалили калимерата? То е ясно, че и двамата са развалени, ама кой не е издържал и се е таковал настрани? Ей туй е големия въпрос. Дано скоро публикуват отговор, че направо ме яде отвътре този въпрос.

По умната глава на този герой никога не е мислела само за една жена...

такава хубава двойка ......

Моля Ви, не пропускайте да ни държите информирани за развръзката, хора със слаби сърца и нерви сме, осмо дете от друга плеймейтка няма да понесем.

Това ли е най важното в кочината. Тия двата парцала дали са разделени. Кой го е еня за глуповата дърта краваи безизвестен ритал на топка.

Дреме ли ми на у я?

Али?

Очакван край мужду футболист в залеза си и лека жена пред пенсия

Недей така! За леките жени няма пенсия, все някой пиян ще се намери! А Благой много натежа.