Докато Анджелина Джоли продължава да спори с бившия си мъж Брад Пит по въпроса за опеката над техните 6 деца, кариерата й като режисьор временно е поставена на "пауза" и то поради най-неочакваната причина — актрисата няма пари за проектите си.

Вижте снимки на Анджи >>

Източник от обкръжението на Джоли съобщава, че тя сега отчаяно очаква края на снимките на втората част на "Господарка на злото", за да може да получи хонорара си от $25 млн.

Решението на Джоли да замрази своята актьорска кариера, за да се съсредоточи върху работата си като режисьор, я прати в задънена улица.

Порталът Radar публикува съобщение, като се позовава на източник, запознат с реалното финансово положение на бившата Лара Крофт и мисис Смит, което разкрива сериозни финансови проблеми.

Просто настоящата страст на Джоли да бъде режисьор не й носи нужните приходи, за да развива компанията си. Проектите на фирмата й са донесли едва 500 000 долара проходи, което е твърде недостатъчно.

Сега Анджелина трябва не само да обезпечи себе си и децата си, а се нуждае и от спешно финансиране. Това е така, защото в началото на ноември 2018-а стана известно, че благотворителният фонд, който Джоли ръководи заедно с Пит, дължи на различни организации милиони долари. И това е само един от дълговете й.

Според източник, запознат с бизнеса й, фирмата на Джоли J.D.H.Office Ltd. към момента разполата с незначителни активи в размер $66 хил., а към кредитори дължи над $2,2 млн. Според последна информация през тази година Джоли е внесла собствени пари около миллион долара, за да може фирмата й да продължи да съществува. В същото време обаче сроковете, в които тя трябва да се разплати с кредиторите, са ограничени. Визира се времето до края на годината.