Кредитори притискат Анджелина Джоли

Продуцентската й фирма остана без пари, дължи над 2,2 милиона долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами да дойде да снима в България- филма ще и излезе без пари. А тя - в Холувуд! еми скъпо е в Холувуд!

и най-богатите като повярват на цариградската конвенция почват да доят повече и от Лайла Пейпс (за по-младите - ЗНАТНА ДОЯЧКА от комунистическото минало)

Решение лесно се намира. Бившия й съпруг да се осъди за повече кинти, щото мама като няма парички за нейните си проекчета, децата се обричат на мизерия.

Ех, Джоли, Джоли, много си повярва.

Горката...

Няма да е нито първият човек в Холивуд, нито последният, който въпреки доходите си е стигнал до фалит заради лошо боравене с финанси.

ами тя, бездарна актриса ( обаче страхотна хубавица) реши, че може да режисира и продуцира филми:) Последният филм, в който играе и Брад Пит (By the sea) е покъртително тъп... Така че, моето предложение е да кандидатства за роли на красавици и да не се бута между Големите:)

Да й имам проблемите! Не, че е добра актриса(просто навсякъде е една и съща с прискръбната си и вечно сълзлива физиономия), но пък като режисьор е просто огромна нула! Всичко при нея се крепи на създаденото от баща й име, браковете все с известни други актьори и фриволното й поведение. Когато човек се мисли за велик и проявява непрестанна надменност, винаги завършва зле.

Изпращам банкова сметка да съберем някой милион за горката жена. Много й се насъбра. Аз ще си дам цялата пенсия от 200$!

Настанала е някаква мода сред известните холивудски актьори да стават режисьори. То не бяха Клинт Истууд, Мел Гибсън, Джордж Клуни, Кевин Костнър, Силвестър Салоун, Бен Афлек, Робърт Де Ниро ... а сега и другарката Ангелина Жули. Що така? Някаква далавера ли има, повече пари ли вземат? И ако другите печелят повече, защо Джоли печели половин милион като режисьор и 25 милиона като актьор!? Повярвала си е малко повече Анджелина.

Не че е по-голяма далавера (ако си режисьор, продуцентството е друга бира) но като актьор си в подчинено положение спрямо режисьора. Та за това искат да стават режисьори - искат те да командват. Ама то не е за всеки.

След филма за "ужасните" сърби в Босна да спретне едно филмче и за "престъпните" руснаци в Украйна и ще върже бюджета. Това е малко като Евровизия - не е важното да можеш да пееш, а да е политкоректно. Ако го щракне и в Бояна ще й излезе съвсем без пари. Трябва да й влезем в положение.

'миллион' са бръмбарите в главата на дирника-редактор.

просто си взимат статиите от руските СМИ, то затова всяка втора статия е военна - защото ватенките още са в 1944та година

Бащати те е направил чрез ватенка

Сега вече знаем за финансовите и дертове, жива да я оплачеш.

За да не се говори колко ние получаваме пишат какво е дережето на Джоли