Разделени са боксьор №1 на страната Кубрат Пулев и певицата Андреа. Днес стана ясно, че двамата са сложили край на връзката си, след като над 12 години бяха заедно. Връзката им премина през доста изпитания, като те бяха заедно още преди Кобрата да се качи на професионалния ринг, а Андреа да се превърне в една от най-коментираните поп-фолк изпълнителки. В последните месеци обаче двамата рядко бяха "засичани" заедно, а освен това намаляха и слуховете за сватба между тях.

Последният проблем, с който се сблъскаха, беше целувката на Кубрат Пулев с Джени Суши, която създаде напрежение между двамата, освен че Кобрата беше лишен и от боксовия си лиценз в Калифорния. Изглеждаше, че двамата ще преодолеят и тази пречка по съвместния си път, но днес лично Андреа обяви края на връзката с Пулев. 

Следната публикация на едрогърдата блондинка в "Инстаграм" намеква за раздялата. 

"Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот", написа Андреа на английски.

Факт е, че на профила на фолкдивата са останали предимно нейни снимки и няма нито една, на която да е в компанията на Кобрата.

"Време беше да покажеш, че цениш на първо място себе си! Изтърпя достатъчно унижения през годините. Доказа, че си силна и независима жена. Поздравления, Андреа!", написа една от фенките на певицата.

"Ще намериш някой друг, Андреа, който ще те обича много повече и ще създадете щастливо семейство!", допълва друга последователка на Андреа.