Съвсем скоро се обърнахме към едно интервю на Куентин Тарантино, в което той казва, че някой ден ще се оттегли от киното, ще пише книги и ще има деца.

Изглежда, че плановете на режисьора се осъществяват, макар и в друг ред. След успеха, който в момента жъне Тарантино след излизането на 9-я му филм "Имало едно време в Холивуд", сега става ясно, че той и жена му Даниела Пик очакват дете. И са много щастливи от този факт.

Вижте снимки на двойката >>

Според списание People, 56-годишният режисьор ще става баща за първи път. Изданието се позовава на официално изявление от представители на Куентин Тарантино, в което се казва, че съпругата му Даниела е бременна. Това ще бъде първо дете и за 35-годишната Даниела.

Тарантино се запознава с Даниела, която е дъщеря на израелския музикант Цвика Пик през 2009 г., докато промотира филма си "Гадни копилета". Двамата се сгодяват през 2017 г., година след като връзката и започва. Женят се на тайна церемония в Лос Анджелис през ноември 2018 г.

На годежа на двойката през 2017 г. се събират и звездите от "Криминале" - Брус Уилис, Самюел Л. Джаксън, Ума Търман.

Куентин Тарантино никога не е бил женен преди, като е обяснявал това със заетостта си покрай работата. Дни преди сватбата си с Даниела режисьорът приключва снимките на "Имало едно време в Холивуд".