Гримьорът Валентин Кулагин, който стана най-обсъждания участник в къщата на VIP Brother, отговори на нападки от страна на колегата си Цецо Андреев.

Вижте снимки на гримьорите в къщата >>

Андреев, който влезе в къщата за новия сезон на Big Brother Most Wanted нарече още във визитката си Кулагин "палячо".

"Има хора, които уронват престижа на моята професия и това са некадърниците, като за тях мога да дам един-единствен пример и това е един бивш участник във вашето предаване. Той е срам и позор за гримьорите в България. Палячо!", нападна Андреев.

Кулагин, в типичния си стил, не остана безразличен към думите на колегата си.

"Крайно незаинтересован съм от гримьорката Цура от Койнаре, но понеже си позволи да говори за мен, ще върна жеста. Ще кажа само за джуджето-ромин, че той не е гримьора на "звездите", а безплатната им подлога, техният имитатор, но не и създател на визии.

И всъщност той е гримьорът, който петни професията ни, известен с това че е оставил десетки булки и абитуриентки без грим, заради проблемите му с наркотиците. Ежедневно поемам разочарованите му клиентки, които не искат и да чуват за него. И за финал ще кажа, че аз никога няма да бъда "гримьора на звездите", пише Валентин.

Той реши да отговори и на хвалбите на Андреев, че е гримьорът на звездите:

"Аз съм гримьор на всяка Нормална, Работеща Жена в тази държава и извън нея, която иска да изглежда добре. Никога не съм парадирал с клиентките си, особено известните, защото за мен е важно клиентките ми да се гордеят с мен, а не аз да се рекламирам чрез тях!"

Валентин Кулагин бе участник във VIP Brother, където успя да се конфронтира с всички съквартиранти. Безпардонното му поведение се оказа провокация дори за най-спокойните и уравновесени участници. В сезона Big Brother Most Wanted отново влезе гримьор - Цецо Андреев. Той си позволи веднага да отправи нападки към колегата си.