През уикенда 73-годишният певец сподели някои от най-добрите си техники за борба със стареенето с "Daily Mail", като се пошегува, че никога не би легнал под ножа, защото "всичко може да се обърка". Вместо това Ричи се фокусира върху "водата, съня и потта", както и не яде "твърде много червено месо".

"Знам, че е наистина скучно. Сексът също действа и е полезен за сърцето", допълни култовият певец, който има връзка повече от десет години с 33-годишния модел Лиза Париджи. Уточнението идва, след като потребителите в социалните мрежи се фокусираха повече върху външния му вид, отколкото върху представянето му на коронацията на крал Чарлз III в събота.

Снимка: Getty Images

"Лайънъл Ричи наистина е развалил лицето си....Защо тези хора си причиняват това? Никога не изглеждат по-млади, а просто изглеждат странно", гласеше един от коментарите.

"Какво, по дяволите, е направил пластичният му хирург?", пък се чудят последователите му в Туитър. "Тренира или експериментира с нови неща? Надявам се, че Лайънъл Ричи не е платил за ново лице."

Ричи, който е близък приятел с краля на Великобритания, отговаря с чувство за хумор на нападките. Той споделя, че дори с Чарлз III се шегуват за младежкия му външен вид.

"Той казва: Как изглеждаш по този начин, а аз изглеждам по този начин?", а аз му отговарям: "Ела в Холивуд и мога да ти помогна", разказва Лайънъл пред ВВС. Въпреки реакциите на някои зрители, кралското семейство изглежда хареса изпълнението на Ричи - особено принц Джордж и принцеса Шарлот. Кралските особи бяха забелязани да танцуват и да размахват английски знамена, докато си тананикаха "All Night Long" заедно с родителите си Кейт Мидълтън и принц Уилям. Освен Ричи, в състава на концерта участваха още Кейти Пери, Никол Шерцингер, Андреа Бочели и Take That.