Италианският готвач Лео Бианки сподели трогателни кадри от италианската си сватба с любимата му Лучия. На снимките младоженците позират с широки усмивки пред обектива, а страхотните им визии вече бяха допълнени с блестящи брачни халки.

Булката избра за специалния си ден елегантна бяла рокля, а Лео заложи на нестандартен, но модерен лилав костюм. Синовете им - Матиа и Николо - бяха в тон с популярния си баща и бяха облечени в бели ризи и елегантни лилави елечета и папийонки.

Поздравленията под поста на кулинаря заваляха мигновено, като Евгения Джаферович, шеф Кустев и Мика Стоичкова бяха сред първите звезди, които пожелаха всичко най-хубаво на семейството.

Припомняме, че след 20 години съвместен живот, преди дни Лео и Лучия минаха под венчило, а именно малките им синове са ги подтикнали към тази стъпка. Церемонията се състоя в красив замък, в близост до родния им град в Италия, в тесен семеен кръг. В "На кафе", те разкриха, че сватбата им ще има български привкус, защото страната ни вече е част от тях. "Ще има мед от рози", споделя Лучия.

View this post on Instagram

A post shared by Leo Bianchi (@chef_leo_bianchi)

Романтичното предложение на шеф готвача се случва по време на шоуто на популярен комик в Италия. Първоначалната му идея е била да падне на едно коляно пред половинката му, на концерт на Ерос Рамацоти, но самия певец го разубеждава, защото вече е доста изтъркано.

Двойката се запознава през 2004 г. в Италия. Тогава Лео пее в група, а Лучия е хип-хоп танцьорка. Мигновено се влюбва в нея, като малко по-късно разкрива чувствата си и тяхната приказка започва. А когато Бианки решава да се премести в България, тя е непоколебима в решението си, че ще го последва.

View this post on Instagram

A post shared by Leo Bianchi (@chef_leo_bianchi)