Леонардо ди Каприо има нова тръпка, съобщава "Daily Mail".

Виктория, като дете, в средата

Снимка: Getty Images

Това е 23-годишната Виктория Ламас, една от трите дъщери на Лоренцо Ламас от четвъртата му жена Шона Санд. Виктория е родена две години след като хитът с Лео - "Титаник", излезе по кината през 1997 година. 

Embed from Getty Images

48-годишният актьор се насладил на приятна среща с актрисата Виктория Ламас в Холивуд, става ясно от кадри, заснети от папараци. 

Носителят на "Оскар", за който се говори, че не излиза с жени над 25-годишна възраст през последните години, беше видян да се качва в кола с Виктория. 

Двамата се опитали да изфинтират папараците, излизайки отделно от "The Birds Street Club", но после се качили заедно в автомобила, който ги чакал. Леонардо се смее и шегувал, бил в добро настроение. 

Той бил небрежно облечен, по дънки, сако и бейзболна шапка.

Близки до него настояват, че те не са двойка, и се твърди, че са били част от голяма компания, събрана на вечеря в заведението, но заради факта, че тръгват заедно, все пак не е съвсем сигурно. 

Виктория Ламас е родена на 24 април 1999 г. Тя е известна с ролите си в "Talk Later" (2019), "Secret Identity" (2020) и "Historia del miedo" (2014).

Лоренцо и Виктория Ламас

Снимка: Getty Images

След като скъса с Камила Мороне, ди Каприо беше забъркан в афера с Джиджи Хадид. 

Говори се, че Леонардо не е човек, който скача от връзка във връзка и обича нещата да се случват бавно.