Камила Кабело и Шон Мендес направиха романса си колкото се може по-публичен, след като бяха уловени да се целуват за пореден път. Вече не могат да ни убедят, че са просто приятели.

Вижте снимки на двойката >>

През последните няколко години връзката между тях премина през какви ли не стадии. Едно е сигурно, че те ставаха все по-близки и по-близки, но и двамата продължаваха да настояват, че са просто приятели.

Заедно направиха супер секси песен и видео. Приятели? Добре.

Снимаха ги как се държат за ръце. Приятели? Добре.

Но после ги хванаха да се целуват и прегръщат в басейна. Приятели? Е, не!

Камила Кабело и Шон Мендес

Скрийншот: Elle/Backgrid

След появата на тези снимки, на които Камила и Шон са заедно в интимни пози на плажа и в басейна в Маями вече не могат да заблудят никой, че техният флирт не е прераснал в нещо повече. Преди време, по-точно през 2015 г., когато и двамата отричат категорично слуховете за любовна връзка между тях, може и да са били прави, но сега вече страстите са доста по-горещи.

Непосредствено след заснемането на видеото към съвместното им парче "Senorita" стана ясно, че Камила се е разделила с приятеля си и спец по любовта Матю Хъси, но и тогава отрече раздялата им да има нещо общо с отношенията ѝ с Шон Мендес. Самият Мендес пък тогава се намираше в напрегнат работен режим заради турнето си.

Камила Кабело и Шон Мендес

Скрийншот: TMZ

Впоследствие обаче двамата са започнали да прекарват много време заедно и близък до новата звездна двойка твърди пред списание Elle, че "между тях са се появили истински чувства и те наистина са си паднали един по друг". И още нещо:

"Моментът не беше подходящ преди, но сега и двамата са в етап на връзката си, от който няма връщане назад. Те изобщо не се разделят. Заедно са по 24 часа 7 дни в седмицата..."