Лейди Гага съчета синята си рокля на Valentino, която носеше на церемонията по връчването на наградите "Златен глобус", с диаманти на Tiffany & Co. за пет милиона щатски долара.

Вижте снимки >>

Певицата и актриса, която получи "Златен глобус" за 2019 година за песента "Shallow" във филма "Роди се звезда", бе избрала изработената специално за нея огърлица "Аврора", за да придаде блясък бледосинята си рокля и вдигната на кок коса в същия цвят. Модните съветници на певицата - Том Ирбаут и Сандра Амадор решиха, че колието ще събере погледите на откриването на церемонията по връчването на годишните награди "Златен глобус". Огърлицата се състоеше от 300 диаманта, а акцентът бе върху крушообразен едър диамант в средата. В допълнение, 32-годишната певица носеше обеци и три гривни от платина и диаманти - на стойност 115 000 долара.

"Огърлицата "Аврора" на Tiffany & Co. е специално изработена за Лейди Гага и за днешните "глобуси" и перфектно улавя величественото излъчване на нейната рокля.

"Какво може да бъде по-подходящо освен тази изящна изработка, носеща името на богинята на зората и на плеяда от звезди, за ознаменуване на чудесната работа на Лейди Гага в "Роди се звезда"?, попита риторично Амадор.

Когато репортерката на Контактмюзик показа на певицата снимка на Джуди Гарланд - изпълнителка на главната роля във филма "Роди се звезда" от 1954 година - с подобна бледо синя рокля, Лейди Гага се изненада и настоя, че не е целяла прилика с Гарланд.

"Тя е прекрасна. А моята рокля е творение на Valentino за мен. Съвпадението е наистина специално, липсват ми само ръкавиците. Благодаря, че ми показахте тази снимка. Това направи вечерта ми уникална," сподели Лейди Гага.

Джуди Гарланд

Снимка: Twitter