35-годишната Лейди Гага отпразнува 10-годишнината от издаването на значимия си албум "Born This Way" на 23 май. По този повод кметът на Западен Холивуд Линдзи Хорват подари на звездата символичните ключове на Лос Анджелис.

"Благодарим ви, че ни вдъхновихте да се обичаме и да се гордеем със себе си", каза кметицата.

Звездата дойде на церемонията по много забележителен начин - със скъсани черни мрежести чорапогащи, лилави лачени ботуши на голяма платформа и черна тениска, завързана отпред на възел. Тя бе допълнила визията си с голям брой масивни вериги. Звездата повтори външността си от началото на 2010 г. с големи очни линии и ярко червило.

В чест на албума на певицата по улиците на града близо до легендарния гей бар LA The Abbe се появи рисунка с името на нейния диск. Той бе боядисан в дъгови цветове, за да символизира LGBTQ общността. "За мен е чест. Ще ценя това. Обещавам, че винаги ще бъда тук в този ден, за да празнувам, да се радвам, да плача и да се смея с вас", каза певицата.

Стефани Джоан Анджелина Джерманота се ражда на 28 март 1986 г. и е по-голямото дете на италиански емигранти. Още от училище мечтае за звездна кариера, а съучениците ѝ я подиграват и тормозят. Отначало се насочва към актьорство, но след като се проваля на редица кастинги, се ориентира към музиката.