Певицата и актриса Лили Алън разказа как майчинството й е повлияло негативно на кариерата й на поп певица. 38-годишната звезда сподели в интервю за Radio Times как вижда родителството, като сподели и за "неприятните белези от миналото й", подтикнали я да поставя на първо място децата си.

Тя има две дъщерички от бившия й Сам Купър. В откровеното интервю Алън разказа, че "децата са й съсипали кариерата". "Обичам ги, те ме допълват, но няма как да отрека, че ми съсипаха певческата кариера", каза тя.

Лили израства в семейство на баща актьор и майка кинорежисьор. Пред Radio Times тя разказа, че докато била малка родителите й не й обръщали нужното внимание. "И точно поради тази причина си казах, че като имам свои деца няма да съм такава", обясни тя. 

Родителите на 38-годишната изпълнителка са разделени, откакто тя е била на 4 годинки. 

Вижте снимки на Лили Алън >>

Вследствие на развода им Лили постоянно се мести. Между своята шеста и петнадесета годишнина посещава четиринадесет различни училища. Накрая се озовава в интернат, който напуска на 15 години. По време на почивка на остров Ибиса Алън се запознава с музикалния агент Джордж Лам, който я свързва с продуценти, които й помагат да изгради музикална кариера. Получава договор в края на 2005 г., а първият й сингъл "Smile" става сред най-добре продаваните във Великобритания. 

След като оставя света на музиката зад гърба си, Лили намира нов творчески отдушник в актьорството. "Това се случи в момент, когато се борих със зависимости. Обади ми се режисьор, който ми предложи роля, но аз отказах. Не се приемах за актриса", обясни пред медията. "Благодарение на съпруга ми, им дадох втори шанс. Той ми каза да се пробвам все пак, пък кой знае, може да се получи".