Примата на българската естрада е подготвила голяма изненада за феновете си - албум с 5 нови песни. Това съобщи самата тя в социалните медии в навечерието на националното си турне.

"Скъпи приятели и почитатели, с началото на концертите от ТУРНЕ 2021 Лили Иванова поднася на своята публика нов музикален подарък - сингъла "ЧУЙ ДУШАТА МИ", съдържащ пет песни... Отправна точка в албума е случка от 2013 г. Тогава варненският художник Валентин Тузсузов - Атин подарява на Лили Иванова своята картина "Чуй душата ми". По нея през 2021 г. Веселин Веселинов - Еко пише музиката, а Стефан Вълдобрев - текста на едноименна песен. Втората написана сега песен от албума е "Без контрол" с музика на Ангел Дюлгеров и текст отново на Стефан Вълдобрев.

Две от песните в "Чуй душата ми" правят мост към края на 90-те и началото на новото хилядолетие. "Животът" по музика на Иван Пеев и текст на Александър Петров за първи път е издадена през 1999 г. в албума "Частен случай", "Маската" с музика на Веселин Тодоров и отново с текст на Александър Петров е от "Илюзия, наречена любов" от 2003 г.

Албумът завършва с песента "Присъда". Тя е написана през 1999 г. от Александър Кипров (музика) и Александър Петров (текст) и записана сега в аранжимент на Ангел Дюлгеров. В турнетата през 2018 г. и 2019 г. Лили Иванова закрива своите концерти именно с тази песен.

Официалната премиера на песните от албума ще бъде на концерта на Лили Иванова на 03.09.2021 г. в Двореца на културата и спорта във Варна", обявиха в официалните страници на поппримата.