Най-прочутата ни естрадна певица Лили Иванова е изпратила цял куп подаръци, сред които свои албуми, концертни DVD дискове, ключодържател с нейните инициали и др., на Софи Маринова, след като наскоро поп фолк изпълнителката пресъздаде нейния образ в шоуто "Като две капки вода". За това се похвали самата Маринова в своята Фейсбук страница, където сподели редица снимки на изненадите, които е получила.

На изображенията се вижда, че Лили собственоръчно е написала послание до колежката си върху един от даровете.

Вижте снимки >>

"На г-жа Софи Маринова! Една прекрасна певица и човек! Поздравления! Успех и щастие!", гласят думите на Иванова, която е останала очарована от представянето на ромката в последния епизод на предаването, в чиито рамки тя изпя "Скитница".

Според легендата на родната музика нейната имитация е била най-добрата досега, което означава, че я поставя дори пред тази на Стефан Илчев, спечелил преди две години риалитито с изпълнението си на емблематичната ѝ песен "Камино".

"Не ми достигат думи, с които да изкажа огромната си благодарност към Великата Лили Иванова, за вниманието и уважението, с което ме изненада! Бях на среща с нейният PR. Не съм си представяла, че това може да ми се случи никога. Толкова много подаръци ми е изпратила, че ме остави без дъх от вълнение", разказва в публикацията си Софи.

"Разговаряхме по телефона и тя ми сподели, че моята имитация и е харесала най-много от всички досега. Това ме разплака, признавам си. Трудно ми е да опиша точно колко се вълнувам от всичко това, много трудно. Но вие знаете, че моята сила не е в думите. Аз изживявам емоциите. А тази емоция определено е една от най-чаканите в живота ми! Лили Иванова е, и ще си остане, моят най-голям идол!

Благодаря от цялото си сърце на всички замесени във това приключение наречено "Като две капки вода", защото вие сте причината да сбъдна мечтата си и да се докосна до Лили Иванова, точно по този невероятен начин.

Мечтайте, приятели! И най-смелите мечти се сбъдват!", завършва поста си Маринова.