Лили Иванова затрупа с подаръци Софи Маринова след представянето ѝ в "Капките"

Легендата на българската естрада е силно впечатлена от представянето на поп фолк певицата в последния епизод на "Капките", през който тя влезе в нейния образ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много лесно се имитират характерни изпълнители като Лили, Дони и други ярки персони. Лилиту който и да я хване я прави. Трудните имитации са на безличните певци.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Така е, истина е !! Няма по-добра от нея !! Заслужава си подаръците и комплиментите не само от Лили Иванова !! Това е най-добрата наша изпълнителка - славей бих казал !!

"Не съм си представяла, че това може да ми се случи НИКОГА" ?! А бе хора дировци, а бе четете каквото пишете, бе ...

Някой знае ли къде се корени проблемът на Фънки с Лили Иванова? Трябва много здраво да го е настъпила по мазола, за да бълва такова пренебрежение и жлъч. Никога не се е изказвал толкова грозно към никой от другите певци от нейното поколение.

На Фънки основния проблем му е , че е правен в г ъ з . Другите проблеми са му незначителни .

Един стиснат, нарцистичен бабишкер бил затрупал с подаръци, ти да видиш, неква пършива мангуста....

страхотни подаръци . и на нас от фирмата ни дават календари, химикалки и тефтери. даже и служебни телефони

Почистила е някой килер и ето ти подаръци

Софи беше великолепна. Лили е Велика и ненадмината до сега - факт. За тоя всезнайко Фънки, мънки - далеч си мен, много далеч от Великата Лили. Добре че е шоуто та да те видят хората какво л..но си. И Азис е по-добри от теб. Не не съм фен на Азис, просто констатирам....

Имитацията беше наистина прекрасна. Не ми е ясно само защо предаването е в такъв просташки стил..."въй", "ай", "мъ ко напраи ти , ве"..и защо половината публика е с маски, половината без,..накрая двамата водещи награбиха Софето без маски и дистанция? Накратко много тралала и преди всичко простащина..

В момента е Седмицата на Моника Белучи.

Браво на Лили Маринова, браво на Софи Иванова

Гледах изпълнението, ами разплаках се... Когато човек прави нещо с талант и любов си личи!

...ама много съм впечатлена! Моите адмирации!

Браво и на двете.

Смехотворни подаръци, но така е решила. А за Софка, справи се страхотно с имитация, няма да си кривя душата.

Това не са материални подаръци! Ма такива като теб няма да го разберат....

Е ... ти автомобил ли искаш да и подари?

Лили Иванова е легенда. Но за съжаление доста стисната. Подари на лекарите в ковид отделението своите стари букети, на Софи ключодържател. Талантлива певица, но за съжаление със стисната душа.! За радост не живея с нея и тя ще си остане ненадминатата певица на Българея.

Тук въобще не става дума за подаръци... Вместо мила картичка, по повод на това, че Софито я е развълнувала, тя й пише върху новата си плоча/дискове, което е най-желано от всеки фен, който слуша нейната музика. Всичко е прекрасно и свързано с хубави чувства, така че е излишно мрънкането и сипенето на каквито и да било укури... От всяко хубаво нещо, все нещо лошо се изкарва по всички нашенски форуми. Нито слушам Иванова, нито Софито, но имам уважението, особено към първата, като призовавам за повече добрини и по-малко злобливост, без да се държи сметка на другите, особено когато на никого не дължат каквото и да било, освен на децата и родителите си - всичко друго са мили жестове на добра воля...!

Интересно Вие какво сте подарили на непознат през живота си?... Сигурно кола... или апартамент??? Едва ли

А ти колко си щедра ? Дайте да дадем, май ти е принципа... Коя си ти да определяш кой бил стиснат, кой бил щедър ? Аман от булгаристански катили.

Лилянка е измислена легенда. Ако не бе омъжена в клана Такови, никога нямаше и да я научат че била "певица". Легенда е безсмъртната Паша Христова. Напускайки ни остави на 21 години 40 недостижими брилянта. Единственно Невена Цонева успя да се докосне до нивото на Паша Христова. Всички други са масовка.

Ми да й беше подарила и комплект вежди за лепене. Ебати гнусната цигания.

Охххх ... за малко да пръдна от умиление

Да, една велика певица към друга отлична певица. Лили е феноменална !!! Между другото, в България след Лили Иванова има 2-3 певици. Това са самата гласовита Софи, брилянтната Десислава и модерната Михаела Маринова.

Много тесногръда оценка на певческата действителност! Поне малко запознат и слушал музика обикновен слушател, никога не би пропуснал Невена Цонева!

Прекрасен жест, трогателно отношение на велик професионалист към друга отлична певица. Тези техни отношения след имитацията на Софи Маринова са нагледен пример как е добре да общуваш с колегите от твоята гилдия - чисто, добронамерено и с благодарност, когато колегата го е заслужил напълно. Софи Маринова беше искрено развълнувана, очите й се наливаха със сълзи - ето това е същинското преклонение пред Лили Иванова, неподправено и затрогващо! А изпълнението на песента беше неповторимо!