Лизо планира да заведе контрадело срещу танцьорките, които я набедиха.

След като по-рано този месец заведоха дело срещу нея за предполагаем сексуален, расов и религиозен тормоз, както и за лоши условия на труд, адвокатът на певицата заяви, че планирала да заведе дело срещу част от вече бившия си екип.

Марти Сингър - адвокатът, който представлява Лизо сподели пред сп. "People" снимки на ищците - Ариана Дейвис, Кристъл Уилямс и Ноел Родригес, които уж "се забавляват" с изпълнителките от топлес кабаретното шоу на "Crazy Horse" на 5 март в Париж - след като в съдебния иск те твърдят, че Лизо ги е притискала да присъстват на представлението.

"Тези снимки, показващи как се забавляват зад кулисите след шоуто, са направени след посещението им през февруари 2023 г. в стриптийз клуб "Bananenbar" в Амстердам, от което се оплакват в иска си", пише Сингър в изявлението си. "Тези неопровержими снимки и видеоклипове, заедно с допълнителни доказателства, доказват крещящите противоречия между това, което ищците твърдят в своя фалшив иск, и това, което всъщност се доказва от фактите", пише още адвокатът. "Искът е фалшив. Лизо възнамерява да заведе дело."

От своя страна адвокатът на Дейвис, Уилямс и Родригес - Нийма Рахмани заяви отново пред сп. "People", че "всички твърдения, които клиентите са описали, са верни и нямат търпение да започне процеса срещу Лизо."

"Клиентите ни не се страхуват от Сингър и от празните му заплахи", пише Рахмани. "Занимавал съм се с хиляди дела, включително с преследване на наркокартели, така че нямаме намерение да отстъпваме. Нека да видим дали Сингър действително може да води дело в съдебна зала, вместо в медиите". Адвокатът определя коментарите на Сингър като "позорни" и казва, че те не "променят фактите в съдебния процес".

"Ищците просто са искали да запазят работата си, докато най-накрая им е писнало. Ариана, Ноел и Кристъл бяха достатъчно смели, за да излязат с историите си, и не възнамеряват да отстъпят. Нашите клиенти остават непоколебими", се пише още в изявлението.

След като искът бе подаден по-рано този месец, Лизо отговори на твърденията в социалните медии, заявявайки, че тя "не е злодеят" и че обвиненията, които се отправят срещу нея, са "твърде скандални", за да не бъдат разгледани.