35-годишната изпълнителка Лизо най-накрая публично коментира заведения иск срещу нея за тормоз от страна на три от бившите танцьорки в групата й, определяйки твърденията им като абсолютно неверни.

Лизо сподели своята гледна точка за разразилия се скандал с изявление, което публикува в профила си в Instagram.

"Последните няколко дни бяха ужасно трудни и изключително разочароващи. Моята работна етика, морал и уважение бяха поставени под въпрос. Характерът ми беше критикуван. Обикновено избирам да не отговарям на неверни твърдения, но тези звучат невероятно, а и са твърде възмутителни, за да не бъдат отбелязани, пише Лизо.

В изявлението си тя разказва, че историите идват от нейни бивши служителки, които сами са признали, че поведението им е било критикувано, тъй като е било определяно като непрофесионално.

"Не съм тук, за да ме гледат като жертва, но също така знам, че не съм злодеят, какъвто хората и медиите ме представят през последните няколко дни. Аз съм много открита със своята сексуалност и изразяване на себе си, но не мога да приема или да позволя на хората да използват тази откритост, за да ме изкарат нещо, което не съм", пише още хитмейкърката.

Лизо уточнява, че едно от нещата, които приема сериозно е уважението, което всяка жена заслужава и че за нея е немислимо да засрамва някого заради теглото или визията му.

"Наранена съм, но няма да позволя добрата работа, която свърших, да бъде помрачена от това. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха, за да ме окуражат в този труден момент", завършва изявлението на изпълнителката.