От няколко години Лора Караджова е щастливо обвързана с половинката си Марсел, с когото се радват и на общ наследник - сина им Матео.

В интервю за "На кафе" певицата призна, че колкото и да й се иска любовта да е като старото вино и да става все по-хубава и силна с времето, според нея това е малко утопично схващане и се случва много по-рядко, отколкото ни се иска.

"Много се надявам любовта да е като виното, като старото вино. Но това е малко утопия, защото в една връзка много рядко се случва така, че напред във времето тя да е толкова силна, колкото и в началото. За мен е много важно двамата партньори да работят за отношенията си, да могат да съхранят тази страст, която са имали по-дълго време, въпреки че много рядко се случва това нещо. Но, в крайна сметка, ние трябва да се грижим за човека, с когото живеем и нашата любов да продължи по-дълго, ако ние имаме съвместни чувства", обясни Лора Караджова

Блондинката разкри и че, освен с отглеждането на децата си, вече подготвя ново парче, което ще бъде в дует с колегата й Кристо, с когото вече имат няколко съвместни колаборации. Лора разкри, че песента ще е за насилието над жените, тема, за която според нея трябва повече да се говори.